Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.

Projektmenedzsment

A sikeres projekt feltétele a körültekintő célmeghatározás, a finanszírozási konstrukció helyes megválasztása és a megvalósítási környezet alapos ismerete.

Cégünk vállalja a projekt előrehaladásának nyomon követését, a tervszerű megvalósulás biztosítását, javaslattételt a projektmegvalósítás stratégiai kérdéseiben, döntés-előkészítést.

Továbbá a folyamatos kommunikáció biztosítását a támogató, a kedvezményezett, valamint az egyéb projektszereplők között, az előrehaladási és zárójelentések, kifizetési kérelmek előkészítését és ellenőrzését, támogatási szerződés módosításának egyeztetését.

Munkamódszerünk

Egyedi igényekhez illeszkedő fejlesztési koncepció, projektcél kidolgozása;

  • A sikeres működést biztosító, reális vállalásokat követelő fejlesztési források felkutatása;
  • A pályázók teljes körű tájékoztatása az adott pályázati folyamatról, eljárásrendről a projekt előkészítéstől a fenntartás végéig a tökéletes informáltság érdekében;
  • Gyors, hatékony, precíz munkavégzés;
  • A határidők pontos betartását, valamint az ügyfelek tehermentesítését célzó szemléletmód és munkafolyamatok kialakítása;
  • Ügyfélbarát, költségtakarékos munkavégzés a kiforrott, gyakorlatias módszerek alkalmazásának eredményeként;

Munkatársaink segítő együttműködésével garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb pályázati forrást, mely leginkább megfelel az Ön cégprofiljának, fejlesztési elképzeléseinek. A leginkább személyre szabott, egyéni igényeket kielégítő megoldásokat keressük és ajánljuk vállalkozásának.

Munkánkat a nagyfokú tervezettség és kiszámíthatóság jellemzi, a folyamatok, az egyes feladatok státusza átlátható. Folyamatos kiértékelések és fejlesztések révén igyekszünk a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani megbízóinknak. Célunk, hogy idő, költség, hatékonyság vonatkozásában – lehetőleg minden kockázattal előre számolva – a projekteket sikeresség és eredményesség jellemezze.

Aktualitások