Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.

Pályázatok

Adós neve: KVT Közép-Európai Vállalkozói Tudásközpont Kft.

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása:

Az igényelt hitel célja a Társaság működési költségének fedezésére irányul, ezen belül a tihanyi ingatlan költségeinek, valamint a Társaság személyi jellegű ráfordításainak fedezésére, és az igénybevett szolgáltatások kifizetésére irányul. A jelenlegi gazdasági környezetben, az inflációnak és az energiaárak emelkedésének eredményeképp az ingatlan rezsi- és fenntartási költségei megtöbbszöröződnek a következő évben. A rezsiköltségek mellett Társaságunk dolgozóinak bérköltségére fordítjuk az igényelt hitel másik részét, mely nagy segítséget nyújt, hogy Társaságunk a következő években is stabil anyagi háttér mellett tudja tevékenységét folytatni.

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Kölcsön összege: 25.000.000, - Ft
---------------------------------------------
Pályázó neve: KVT Közép-Európai Vállalkozói Tudásközpont Kft.

A pályázat tartalmának rövid bemutatása:

A VCELL rendszer létrehozója a Közép-európai Vállalkozói Tudásközpont Kft., amely célja hogy a Közép-európai térség vállalkozásainak együttműködését szorosabbra vonja, közös projekteket generáljon és segítse bi- és multilaterális kapcsolatok kialakulását. A VCELL (Virtuális Közép-európai nyíli innovációs hálózatát angolul Virtual Central-European Livig Lab) A Living Lab a tagok aktív közreműködésével működő innovációs ökoszisztéma, amely az vállalkozások, a lakók és a kormányzat partnerségére épül, és amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy aktívan közreműködjenek a fejlesztési és innovációs folyamatban a következőkön keresztül:

  • a felhasználók korai bevonása a kreatív folyamatokba, azért, hogy minél korábban figyelembe lehessen venni a várható viselkedési mintákat;
  • a fejlődő technológiák és az ezekkel kapcsolatban alulinformált üzleti szereplők közötti eltérés áthidalása;
  • társadalmi, gazdasági hatások korai felmérése.
A pályázat szerződés száma: GINOP-1.1.1-18-2018-00016

 
Aktualitások