Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.

Tanácsadás, mentorálás

Cégünk létrehozott egy tudásközpontot egy exkluzív, különleges környezetben, ahol coaching tevékenységet folytatunk. 

Személyre szabott "tanácsadási" módszert alkalmazunk, amelynek lényege, hogy nem tanácsot adunk, hanem a saját erőforrásaira támaszkodva támogatjuk az ügyfelet a fejlődésben. Ez a tevékenység leginkább fejlesztő, nevelő, edző jellegű, amellyel egy meghatározott cél elérésében segítjük az ügyfelet.


Fő profilunk a Business coaching, aminek célja, hogy a vállalat tulajdonosait, illetve menedzsereit abban támogassuk, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék beosztottaikat, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek, és mindenekelőtt, egyensúlyt tudjanak teremteni a magánélet és a munkájuk, munkahelyük között. 

Az általunk nyújtott tanácsadás főbb területei közé sorolható a szervezetfejlesztési tanácsadás, idő- és feladatgazdálkodás, biztonságtudatos vezetés, innovatív gondolkodás, motivációs tréning, kapcsolatmenedzsment és konfliktuskezelés, változásmenedzsment, értékesítés-és szolgáltatásfejlesztési tréning.

Véleményünk szerint a tréning hatékony, vállalati (intézményi) területen jól alkalmazható képzési, továbbképzési módszer, tehát a naprakészség érdekében alkalmazása széles körben indokolt.

Aktualitások