Tanácsadás, mentorálás

Cégünk létrehozott egy tudásközpontot egy exkluzív, különleges környezetben, ahol coaching tevékenységet folytatunk. 

Személyre szabott "tanácsadási" módszert alkalmazunk, amelynek lényege, hogy nem tanácsot adunk, hanem a saját erőforrásaira támaszkodva támogatjuk az ügyfelet a fejlődésben. Ez a tevékenység leginkább fejlesztő, nevelő, edző jellegű, amellyel egy meghatározott cél elérésében segítjük az ügyfelet.


Fő profilunk a Business coaching, aminek célja, hogy a vállalat tulajdonosait, illetve menedzsereit abban támogassuk, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék beosztottaikat, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek, és mindenekelőtt, egyensúlyt tudjanak teremteni a magánélet és a munkájuk, munkahelyük között. 

Az általunk nyújtott tanácsadás főbb területei közé sorolható a szervezetfejlesztési tanácsadás, idő- és feladatgazdálkodás, biztonságtudatos vezetés, innovatív gondolkodás, motivációs tréning, kapcsolatmenedzsment és konfliktuskezelés, változásmenedzsment, értékesítés-és szolgáltatásfejlesztési tréning.

Véleményünk szerint a tréning hatékony, vállalati (intézményi) területen jól alkalmazható képzési, továbbképzési módszer, tehát a naprakészség érdekében alkalmazása széles körben indokolt.

Aktualitások
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.